Jesus er vendt tilbage, og hun er kinesisk

(31/10-2001) En ny sekt, som kaldes “Lightning”, spredes hurtigt fra øst- til vestkina. Den påstår selv at have 300.000 medlemmer, mens andre kilder mener, at 5 cifre er tilstrækkeligt til at tælle antallet af medlemmer.


Ifølge dem er Jesus vendt tilbage som en 30-årige kvinde i Kina. Jesus gemmer sig for politiet og har aldrig været fotograferet. Hun menes at have skrevet det 3. testamente og har lavet nok salmer til at fylde en 10 CD’er.

Ifølge hende er enden nær, og dette kan ses på de forskellige tegn rundt om i verden. Fra det kommunistiske styres perfiditeter til Anthrax i det amerikanske post-system. Alt ses som et tegn på den snartkommende dommedag.

Ifølge en af lederne, som bruger dæknavnet “Peter”, og som i øjeblikket bor i New-York (USA), er dommedagen nu i Kina og er ved at sprede sig til omverdenen derfra.

Sekten, som kalder sig selv “The con-gregation”, er en undergrundsbevægelse, og ifølge dens talsmand har de nu været forfulgt af de kinesiske myndigheder i to år, da den, lige som FaLunGong, betragtes som en farlig sekt. 2000 af dens medlemmer siges at være blevet sat i fængsel.

Ikke desto mindre får sekten flere og flere tilhængere. Dette skyldes hovedsageligt, at dens efterfølger har tilpasset verdens ende til kinesiske terminologi og symbolik. Derfor er sektens symbolik i strid med almen kristen lære. (Cyril Malka)

Læs mere om det i et-sect-era nr. 1

Cyril Malka