Sekten Raël vil klone en død baby

(24/08-2000) – Nu hvor Storbritanien har givet tilladelse til, at man kan klone menneskevæv, blot for at dyrke væv, forbereder Raël bevægelsen sig på at klone det første menneske, fortæller man fra sekten. Der er tale om at klone en død baby, fortæller bl.a. “La Tribune de Genève”.


Raël bevægelsen har verdenshovedkvarter i Schweitz, og da deres plan er forbudt i dette land, vil de udføre den i et land, hvor det er tilladt.

Sekten vil – for at undgå attentater – ikke oplyse hvor.

Den franske læge Brigitte Boisselier, som selv er medlem af sekten, skal lede projektet, som skal starte i september. Sekten har den nødvendige kunnen, materialet og har fået samlet de nødvendige midler (500.000 Schweiziske francs – ca. 2,5 mio. Kr.), som er nødvendige til operationen.

Babyen kommer fra en amerikanske familie. Han døde i en alder af 10 måneder pga. en lægefejl, og familien vil gerne have ham til at blive levende igen.

Ifølge Brigitte Boisselier vil det, at klone mennesker, blive fremtiden. Vores usikkerhed skyldes kun, at det er nyt på den ene side, og religionen på den anden side, men det vil snart blive lige så almindeligt som reagensglasbørn. Kloning er vejen til det evige liv, mener hun, “vha. kloning vil vi kunne reproducere os selv, således at vi vil leve evigt.”

Når man fortæller hende, at blot det, at blive til igen, ikke vil få os til at leve evigt, men blot vil være en ny begyndelse, da vi ikke har erindringer med, svarer hun, i bedste Total Recall stil, at: “Erindringer er ikke andet end elektrokemiske forbindelser. De vil kunne genprogrammeres i fremtiden”.

Brigitte Boisselier mener, at kloning kun chokerer dem, der er kristne, fordi de tror på en skabelse, eller evolutionisterne, som tror på en udvikling. Ifølge Raël har menesket været skabt af intelligente væsener, kommet fra en anden planet, og vi er tæt på at komme til deres niveau.

“Jeg er parat til at leve 2000 år, fortæller Birgitte Boisselier, og jeg vil gøre alt for at nå dertil. Naturligvis skal samfundet adapteres til dette liv. Det betyder, at vi ikke mere kan få 5 eller 6 børn; der skal være en meget streng fødselskontrol”. (Cyril Malka)

Cyril Malka