Farlig Henna

Skjuler Katie Holmes sine hænder efter Scientologi “ritual”?

Da Katie Holmes mand, Tom Cruise, allerede var medlem af Scientologi, følte hun sig helt tryg ved at blive det efter ham …

Det kan man dog tillade sig at tvivle på: I flere dage har den 29-årige skuespiller opført sig på foruroligende vis.

holmes1.jpg

Under indspilningen af serien Eli Stone, i Los Angeles, hvor Katie Holmes deltog, tog hun tydeligvis mange forholdsregler, så ingen kunne se hendes smukke hænder.

De blev gemt i handsker, i sin sweaters ærmer og andre midler, men man kunne ikke få øje på noget af hendes hud. Alt fra forarmen til spidsen af neglen var skjult.

Hvad skyldes det?

Bange for at få sol på hænderne? Ikke tid til manicure?

Nej. Intet af det.

Den unge skuespiller menes at have gjort sig umage for at skjule eftervirkningerne af den behandling, hun jævnligt får i sekten.

Ifølge forskellige kilder forsøger Katie Holmes at skjule hænder, som er purpurfarvede og med meget synlige vener.

holmes2.jpg

Dette kunne være en direkte konsekvens af Purification Rundown, som er et Scientologi-program, udviklet af sektens grundlægger (som ingen medicinsk uddannelse havde), og som går ud på at tilbringe mindst 5 timer dagligt i sauna og proppe sig med vitaminer, hvoraf noget af indholdet er nikotinsyre.

Dette karudvidende middel, som er af og til bliver indtaget 14 dage i træk i doser på 400 gange de anbefalede doser, kan have katastrofale følger. De mulige konsekvenser er, på længere sigt, en ødelæggelse af leveren, men også blodkarsprængning.

Derfor har dette program i flere lande og af flere specialister været anklaget for at have alvorlige bivirkninger, som kan føre til døden.

Katie Holmes deltagelse i anden sæson af serien Eli Stone var ellers et håb for, at hun kunne sætte sin karriere i sving igen, men der er tvivl om producenter er interesserede i en skuespiller, som ikke er på toppen.

Ifølge en anden kilde, skyldes alt dette ikke Purification Rundown, men en “Henna-ulykke”.

Cyril Malka