Verdens ende begynder i dag

(12/09-2006) – Ifølge Tanah Hawkins, en talskvinde for sekten House of Yahweh (Javehs hus – Guds hus), fortæller profetier fra Bibelen, at verdens ende begynder i dag, den 12. september 2006.

Sekten fortæller, at Daniels bog kapitel 7 fortæller, hvordan Skaberens regering vil overtage menneskets regering. Og i åbenbaringens bog står der, at dette vil begynde med en atomkrig, som vil begynde i nærheden af floden Eufrat. Hawkins fortæller, at når Bibelen bliver oversat til sit oprindelige hebraisk, så står der at House of Yahweh ville være det eneste sted, man vil kunne være beskyttet.

Verdens ende begynder i dag, men vil ikke være enden, fortæller House of Yahweh, da der er nogle profetier, der skal udføres først. Derfor skal man regne med, at den atomkrig, der starter i dag, vil ende med at menneskets regeringer vil falde om 13 måneder (altså i oktober 2007 – med lidt held bliver det til min fødselsdag!).

Sekten er grundlagt den 2. december 1980 af tidligere country-musik sanger, Buffalo Bill Hawkins, som har erklæret sig selv som profet og har forudsat verdens ende et par gange nu, senest naturligvis i år 2000. (Cyril Malka)

Cyril Malka