Rotter, rummænd eller satanister?

(03/07-2002) Buenos Aires (Argentina). Lemlæstelse af kvæg og heste diverse steder ude på landet i Argentina stammer ikke fra vampyrer eller rummænd, og der er ej heller tale om ritualistisk lemlæstelse. Dette er blevet fastslået af Argentinas levedsmiddel- og dyreinspektion, Senasa.


Senasa blev kaldt ud på landet, da flere gårdes dyr var blevet lemlæstede og slået ihjel. De var blevet fundet tømt for deres blod. Skræmte landmænd kunne fortælle om skinnende lys og UFO’er i det område, hvor dyrene blev fundet.

Efter at Senasas specialister havde undersøgt de dyr, hvorfra genitalier, tunge og andre organer tilsyneladende var blevet fjernet med kirurgisk præcision, kunne de fastslå, at pågældende kvæg og heste blev overfaldet af rotter, ræve eller andre dyr.

Dyrene er døde af infektion, som var en følge af lemlæstelsen, fastslås det af Senasa.

Der er dog besynderligheder ved nogle af dyrenes dødsfald: En hests hov havde en cirkel graveret i sig, og nogle af dyrene var omgivet af en cirkel af afbrændt græs. Dette fører til, at en del af de lokale stadig mener, der er tale om rituelle mord.

Senasa har ingen forklaring på det afbrændte græs eller cirklen i hoven. Der fortælles, at de har konfereret med specialister fra Texas, der har været ude for det samme sidst i 70’erne og nåede samme konklusion. (Cyril Malka)

Cyril Malka