Ny scientologi-front-organisation

(27/06-2003) – Der er krise i Mellemøsten, og man vil gerne have fred. Det er temaet for en ny scientologisk front-organisation.

Organisation hedder “Association for Peace and Understanding in the Middle East” (APUME) og benytter sig af lejligheden til at promovere Scientologi.


På sin hjemmeside (www.apume.org fortæller sekten, at de er frivillige “amerikanere, palæstinensere og israelere” med ståsted i Florida og i Los Angeles, to af Scientologis bastioner.

For at få fred i mellemøsten mener APUME, at man skal uddele L. Ron Hubbards hæfte: Vejen til Lykke.

Sekten påstår at have givet mere end en million af disse hæfter på hebraisk og arabisk, samt at have ophængt “tusinder af plakater”.

Ifølge APUME er det nok, at palæstinensere og israelere tager imod L. Ron Hubbards filosofi, så vil problemerne løses.

Vil man støtte projektet og bringe fred til Israel kan man gøre flere ting. Dels kan man selv købe og læse pågældende hæfte, eller også skal man blot give scientologi penge til at producere og uddele flere hæfter. En dollar giver et hæfte til en palæstinensisk familie, og en til en israelisk.

Derudover er det interessant at mærke sig, at også via hjemmesiden påstår APUME at være en ikke-religiøs gruppe, som ikke er religiøst motiveret. (Cyril Malka)

Cyril Malka