Prince fra dør til dør

(17/10-2003)Dagen før den jødiske Yom Kippur fik et jødisk par fra Eden Prairie (USA) et chock. Det ringede på døren, og to Jehovas Vidner stod der.


To Jehovas Vidner, ja, men ikke hvem som helst. Den ene var ingen andre end Prince Nelson, som står i Guiness Records bog som den kunstner, der har skiftet navn oftest og er gået under navnet Prince, TAFKAP, Symbol osv. Den anden var Larry Graham, en berømt bassist kendt fra bandet Sly and the Family Stone.

Den taktiske fejl at ringe på en jødisk dør dagen før en stor jødisk fest var ikke den eneste taktisk fejl de to berømte Vidner lavede. Den jødiske familie var midt i en fodboldkamp med de berømte Vikings.

De to Vidner, selv om de var berømte, havde lige så lidt forståelse og respekt for andres tro som de øvrige Jehovas Vidner, og selv om husmoderen fortalte dem, at de var i et jødisk hjem, og at de var ikke interesserede, blev Prince og Graham i 25 minutter, altimens de læste bibelvers.

De efterlod et blad, da de gik, men desværre tænkte husmoderen ikke på at få Prince til at give sin autograf på den.

Udenfor ventede en stor bil, som blev ført af hende, man mener er Princes hustru, Manuella. At gå fra dør til dør betyder åbenbart “at blive kørt” fra dør til dør for Prince og Graham. Apostlenes heste er åbenbart ikke sagen for de berømte nyomvundne. (Cyril Malka)

Cyril Malka