Død af sult i Danmark

Eric Rubio(09/08-2002) – Franskmanden Eric Rubio er blevet fundet død i sin lejlighed i Rødby den 15. januar 2002. Da han blev fundet, havde han ligget død i længere tid, og hans lig var i fremskreden opløsning.


Ved fundet vejede den 36-årige mand 45 kg for 167 cm. Han døde i sit køkken, idet han angiveligt var i gang med at lave mad. Han havde ikke indtaget føde i flere dage, og han havde lidt af mangelsygdomme.

Da Eric Rubio i 1994 kom til Danmark, var det for at blive medlem af Scientologis elite: Sea Organisation. Der blev han erklæret som uegnet og smidt ud, dog ikke uden at skulle tilbagebetale mange penge til sekten. Indtil sin død i betalte han et fast beløb til Scientologi.

Efter at have officielt taget afstand fra sekten i august 2001, begyndte Eric at interessere sig for Hare Krishna og forskellige østligt orienterede retninger…

et-sect-era udkommer i en særudgave den 19. august, hvor Erics liv og daglige kamp indtil hans nederlag i begyndelsen af dette år vil blive skildret. (Cyril Malka)

Du kan downloade dette nummer af et-sect-era her

Cyril Malka