Scientologi truer forfatter

(02/03-2002) Jo, en eks-scientolog fra Staff, har fortalt til Radio Framboise (Lausanne – Schweiz), at Scientologi bliver ved med at forfølge hende for at få rettighederne til hendes bog “Enfer et secte” (Helvede og sekt), som kan købes hos forlaget “A la carte” (www.edcarte.ch)


Bogen, oprindeligt fra 1997, er for nyligt blevet genoptrykt.

Jo fortalte, at da hun blev ved med at nægte at sælge rettighederne til bogen, er det nu kommet til direkte trusler, og hr. JM. B., staff-medlem af sekten i Lausanne, truede hende direkte ved at sige til hende:

– Du ved, Jo, du skal ikke tro, at det bliver et problem. Vi kan sagtens ramme dine børn.

Jos bog, Enfer et secte, beskriver dagligdagen for en person, som er ansvarlig for registrering af medlemmer, og fortæller om den mishandling medlemmerne bliver udsat for, når de ikke når de ønskede resultater. Den påpeger ligeledes andre ulovligheder begået af sekten, for eksempel det, at sekten registrerer eks-medlemmer og modstandere, den måde hendes børns post blev stoppet og udnyttelsen af medicin for at berolige de opsætsige personer, som ligeledes bliver lukket inde i kældre, imens de råber om hjælp. (Cyril Malka)

Cyril Malka