Scientologi på propaganda-tur

(06/12-2001) Efter Amsterdam (Holland) er turen kommet til København. Scientologi har lavet en 25 tons tung udstilling, som turnerer rundt i Europa. Udstillingen startede i London, hvor den varede fra den 2. til den 23. februar i år, og siden er den flyttet frem og tilbage i Europa imellem Tyskland, Italien, England og Frankrig (flere gange i samme land).


Fra den 10. til den 21. december vil udstillingen være opstillet i København. Udstillingen er et stort propagandanummer, som giver et billede af sekten som samfundets velgører. På udstillingen vil man kunne se alt det gode, Scientologi påstår at have gjort: Kriminon, Narconon og den hjælp, der blev givet i New York efter den 11. september. Derudover vil der være en stor udstilling om sektens grundlægger, L. Ron Hubbard, hans liv og skrifter. Der vil ligeledes være mulighed for at få lavet den gratis test, som er adgangsdør til de dyre kurser, sekten tilbyder. Ligeledes vil der være mulighed for at købe flere af sektens skrifter.

Sekten benytter sig af udstillingen til at klargøre, at man stadig i dag benytter sig af psykofarmika, og at takket være L. Ron Hubbard og Scientologi kan dette undgås. Naturligvis oplyser sekten ikke, at grundlæggerens obduktion påviste kronisk bugspytkirtel-betændelse, som skyldtes alkoholmisbrug, samt tydelige spor af Vistaril, som er psykofarmika. (Cyril Malka)

Læs mere om det iet-sect-era nr. 3

Cyril Malka