Scientologi angriber religioner

(23/07-2004) – På trods af målrettet propaganda om at være en religion, og ikke en sekt, på trods af skrifter og taler om religionsfrihed, viser Scientologi sig som en kraftig modstander af religioner og trosretninger.


klik for at se en forstørrelsePå samme måde som sekten anklager psykiatere, psykologer og psy* samt enhver anden, som modsiger Hubbards metoder eller teori, forfølger bevægelsen trosretninger og religioner.

For nyligt blev en af sektens medlemmer dømt i Tyskland for at have generet og skræmt en evangelisk pastor og hans gæster.

Ligeledes kan man læse i kunsteren Michael Pattinsons klage mod Scientologi og nogle af dens ledere, at disse har forsøgt at gøre alt, så han skulle droppe sin kristne tro, da denne var i modstrid med en del af sektens teorier om marsmænd samt om de forskellige bedragerier og løgne, man ønskede han skulle sige.

Ligeledes kan man læse, i medfølgende dokument (klik på det for at se den i større udgave), hvordan bevægelsen opfordrer til at føre såkaldte “sort propaganda” (bagtale) mod en pope i den græske ortodokse kirke. (Cyril Malka)

Cyril Malka