Sekt fortalte min søn, han var en varulv

(11/10-2003) En sekt der bruger internettet til at rekruttere teenagere, som opmuntres til at agere varulve, skråler mod månen og spiser råt kød.


Rådgivere ved Cult Information Hotline har modtaget adskillige klager over gruppen, som har mere end 50 medlemmer spredt ud over Queensland. Rådgivere og bekymrede forældre har fortalt, at der har været klager til politiet og det offentlige over disse sektmedlemmers aktiviteter i almennyttige boliger.

En mor fra Brisbane fortalte i sidste uge, hvordan hendes 19-årige søn blev involveret i denne gruppe efter at have mødt andre medlemmer gennem internettet. En socialarbejder fra Queensland, David Ward, bekræfter, at han har forsøgt at hjælpe denne teenager.

“Min bekymring er, at disse børn tror, at de kan blive varulve og begynde at spise råt kød, hvilket gør dem syge,” siger David Ward.

“Den teenager jeg har talt med et par gange, som lever sammen med denne gruppe, er ligesom andre teenagere. Det er en myte, at der nødvendigvis er noget galt med disse børn, eller at de kommer fra ødelagte hjem. Denne dreng gennemgik alle de normale ungdomsflip.

De gennemgår en identitetskrise, hvor de undrer sig over, hvem de er, og de er ganske sårbare.”

Teenagerens mor talte med The Sunday Mail på betingelse af, at hun kunne forblive anonym, fordi hun frygtede trusler fra kulten. “Min søn læste meget grundigt i skolen. Han var meget stille, og derfor foreslog jeg, at han gik ind i en computergruppe,” fortæller hun.

Moren fortæller, at sønnen faldt over denne gruppe, der er involveret i lycanthropy eller dyrkelsen af varulve.

“Der var en ung mand, der blev ved med at ringe til os, der ville have, at min søn kom derud, og inden for små tre uger var han del af gruppen,” siger moren, der er 50.

“Denne unge mand begyndte at vække os om natten. Han begyndte at hyle som en varulv midt om natten uden for vores hus, hvilket skræmte vores andre børn. Min søn forlod os og flyttede ind i et hus sammen med denne mand og en anden fyr. De klæder sig ud i dragter som ulve, og min søn holdes i snor ved South Bank.”

Moren bevarer ugentlig telefonkontakt med sin søn, som nu er iblandt andre medlemmer fra hele staten. Hun er bekymret for sin søns helbred, efter at han gik ind i gruppen for flere måneder siden.

“De drikker blod og spiser råt kød. Min søn har tabt sig meget,” fortæller hun.

David Ward fortæller, at teenagerens helbred blev meget dårligt på et tidspunkt, men han synes at være i bedring, selvom han stadig nægter at komme hjem. “Politiet kan intet gøre ved disse grupper.

De bryder egentlig ikke loven,” fortæller han.

“Moderen bliver nødt til at vente, til hendes søn kommer til fornuft. Det kan tage to måneder, eller to årtier – afhængig af personen.” (Henrik Blunck)

Cyril Malka