Milanos djævledyrkere

(20/07-2004) – Politiet i Varese, vest for Milano, har kunnet nu føje et navn til listen over de unge, som blev myrdet af en gruppe heavy-metal-fanatikere, som har forstået deres idolers voldsomme tekster lidt for bogsatveligt.


Andreas Ballarin (22) fra byen Busto Arsizio var blevet registreret som død ved selvmord, da han i 1999 blev fundet hængt. Men alt tyder på, at han i virkeligheden er blevet offer for de lokale taberes klub, de som i de italienske medier bliver kaldt “djævle-dyrkere”

Mario MaccioneDer er sandsynligvis flere overraskelser i vente siden tilståelsen af en ung heavy-metal-musiker, Mario Maccione (billedet). Hans tilståelse har ført til fundet af to lig nordvest for Busto Arsizio, og politiet begynder at kæde besynderlige dødsfald og forsvundne personer med bandet.

Ud over de fire mord, som nu er kædet til satanisterne, er der nu fem mere, som undersøges i øjeblikket.

Politiet prøver stadig væk at forstå det, de har opdaget. Er der tale om direkte djævledyrkere, som har forsøgt sig med rituelle mord i forbindelse med sorte messer, eller er det en gruppe af landsby-unge, som har rodet med narko og lyttet til heavy-metal, altimens de tog de “sataniske” tekster for bogstaveligt, og som syntes det blev spændende at udføre disse mord? Hvor langt er der i øvrigt fra den ene gruppe til den anden? (Cyril Malka)

Cyril Malka