19 måneder gammel søn sultede ihjel

(07/04-2003) Californien (USA) – En kvinde, hvis 19 måneder gamle søn sultede ihjel i et fælleskab, som kørte som en bizar sekt, blev dømt for at have forvoldt sin søns død, negligeret sine 13 børn og blev dømt til 10 års fængsel.


Babyens død den 13. november 2001 ledte myndighederne på sporet af det bizarre fælleskab, der blev ledet af en patriark, som forkastede moderne lægevidenskab.

Gruppen underkastede sine 13 børn slag og tvungen faste, og børnene var uplejede.

Da myndighederne fandt børnene, kunne en 2-årig ikke gå endnu, og Campbells egen søn, som var 19 måneder gammel, var udviklet, som var han 5 måneder.

Sekten kaldte sig “Familien” (intet til fælles med de tidligere Guds Børn) og inkluderede flere kvinder, som var mødre til børnene, og en leder, Winnifred Wright, der var faderen til børnene.

Wright er allerede dømt til 16 års fængsel.

Gruppen levede efter en “Book of Rules” (Regel-bogen), som forlangte total lydighed til Wright.

Campells advokat, Marta Osterloc, fortalte, at “Familien” var en sekt, og at Campell var hjernevasket af Wright, som hun beskrev som en psykopat.

Anklageren, Barry Borden, fortalte, at Campbell selv havde skrevet en af gruppens regler, nemlig den, der tvang ulydige børn til faste.

En anden af gruppens kvinder forventes dømt senere i denne måned.(Cyril Malka)

Cyril Malka