Eve forsvundet i naturen

(25/01-2003) Den franske kemiker, Brigitte Boisselier, som er leder af Clonaid, fortalte, at de amerikanske forældre til det klonede barn ikke vil erklære barnet som en amerikansk borger, de vil ikke have, at man skal lave tests og planlægger at forsvinde for altid uden for offentligheden.


– Jeg mister dermed kontakten til dem, fortalte Brigitte Boisselier.

Om end den forsvinden er et brud på den aftale, Boisselier havde med forældrene, som fik kloningen gratis, agter hun alligevel at respektere deres ønske.

Den pludselige skyhed, som forældrene lider af, er en af de ting, Brigitte Boisselier beklagede sig over i en pressekonference i Toronto (Canada).

En anden ting, der generer Brigitte Boisselier, er, at den franske regering i øjeblikket er ved at færdiggøre en lov imod kloning i reproduktionsøjemed. Ifølge den lov vil kloning til reproduktion betragtes som “forbrydelse imod menneskeheden” og vil kunne straffes med mere end 20 års fængsel.

Ifølge Brigitte Boisselier har en del af medierne ikke behandlet sektens annoncering af endnu usete første klonede baby med nok respekt. (Cyril Malka)

Cyril Malka