Klonet baby er et reklamefif

(08/01-2003) – Claude Vorhillon, alias Rael, er glad for den mængde af gratis reklame hans bevægelse får ved at meddele at have været den første til at have klonet en baby. Om det er sandt eller ej er ikke vigtigt. Det centrale er at blive kendt i omverden og at kunne nå en masse potentielle medlemmer. Rael skriver i det seneste nummer af “Contact” – Contact 183 af den 4. januar 2003 (det interne meddelelsesblad) følgende:


“Takket være den seneste meddelelse om kloning har vi fået en media-dækning, som er af en værdi på over 500 mio. dollars (ca. 3,5 milliarder kroner), som dette blev annonceret i går af en canadisk fjernsynstation.

For at kunne opnå endnu mere reklame skal man hjælpe min elskede presse-sekretær, Sylvie Chabot, i sit arbejde. Hun har lavet et stort arbejde, men kan ikke overkomme alle disse medier, som forsøger at få et møde. Hun har nu arbejdet 12 timer om dagen i 12 dage. […] Dette er første prioritet. Takket være de seneste hændelser kan vi komme i kontakt med hele planeten for at fortælle det, vi gør. Så hvis De har tid til overs, kan De kontakte Sylvie direkte for at tilbyde Deres hjælp. Mange tak til alle for Deres støtte i dette historiske øjeblik.

Det halve af missionen er nu nået. Vi må ikke gå glip af en dråbe af dennes muligheder.”

Fakta er, at Rael nu er kendt i mangen en krog af verden, hvor han, før da, ikke nåede ud.(Cyril Malka)

Cyril Malka