Drak blodet af 207 geder

Den blodtørstige okkulte hindu-gudinde: Kali(12/11-2002) Bengal (Indien) – En mand har drukket blodet af 207 geder, som blev ofret i et hindu-tempel.


Sisir Das var udøver af okkulte hindu ritualer og drak gedernes blod i et ritual til ære for Kali. Kali er den okkulte gudinde, der blandt andet bliver beskrevet i eventyrfilmen “Indiana Jones 2 – Templets forbandelse”. Gudinden er meget brugt i det okkulte og er kendt som den blodtørstige gudinde.

Hr. Das fortalte, at hans fader var blevet befalet af gudinden Kali at drikke blod af ofrede dyr. Han tilføjede: Men antallet af ofringer var 40 på 4 dage. Jeg har slået en rekord, da jeg har drukket blodet af 207 geder i år. Jeg ved ikke, hvad der skete med mig i disse fire dage, jeg følte at gudinden indtog min krop.”

Tusinder af besøgende kom for at se Das drikke gedeblodet. Ramchandra Besra, en af besøgende som var kommet fra Ranchi, fortalte: – Det er et blodigt syn, det er klart, men ikke desto mindre vil vi komme her hvert år for at modtage gudindens velsignelse. (Cyril Malka)

Cyril Malka