Denver – Jerusalem… Retur!

(03/01-1999) – I Jerusalem den 3. januar 1999 har det israeliske politi arresteret 14 personer (hvoraf 6 børn), medlemmer af en amerikansk sekt med hovedkvarter i Denver (Colorado) De bekymrede kristne (Concerned Christians). De blev sendt tilbage til Denver kort tid efter. Deres chef, Monte Kim Miller var ikke iblandt dem.


Ifølge det israeliske politi havde de i sinde at udføre voldshandlinger i Jerusalem ved slutningen af 1999, sådan at de kunne starte katastrofen, som var forudsagt af Miller. Miller, som påstår at være reinkarnationen af Jesus Kristus, har forkyndt, at han vil dø under disse forudprogrammerede handlinger og vil genopstå 3 dage senere.

Han var forsvundet fra Denver med 56 af sine tilhængere i oktober 1998, han havde ligeldes forudsagt tilintetgørelsen af Denver til den 10. i samme måned.

De israeliske autoriteter forbereder sig til at møde en hel del individuelle eller kollektive former for vold omkring år 2000 og tager de nødvendige forebyggende skridt. (International Herald Tribune)

Cyril Malka