Herbalife International prøver igen at stoppe ræven

Herbalife vil forbyde dette billede pga billedet af Mark Hugues i den øverste venstre hjørne - Klik for at se et større udgave(22/04-2002) – Endnu en gang trues webstedet malka af Herbalife. Denne gang er det områdedirektør Michael Taylor, der forsøger at få stoppet den franske version af webstedet malka.dk, som findes på www.malka.fr (nu blevet til etsectera.org, malka.fr er nu kun om psykologi – på fransk).


Stridens æble er en fotomontage for området om sekterne. I den kan man se ansigtet af Mark Hughes, Herbalifes grundlægger.

Det mener Herbalife er diskriminerende og injurierende, da de – ifølge dem – har fået flere domme for, at de ikke er en sekt. (læs mailen her)

Malka tager truslen med sindsro og svarer: Vi anklager ikke Herbalife for at være en sekt, men for at benytte sekteriske metoder. Sekter og sekteriske metoder benyttes ikke kun af religioner. Billedet, som introducerer siden, peger på, at vi bekæftiger os med de mange sider af sekterisme, derfor er billedet passende.

Billedet er manipulering og kollage, derfor har vi, (helt præcist: Cyril Malka!) copyright på det, og Herbalife kan ikke forhindre dets udspredelse på anden måde end ved at true med brud på copyright-loven for en del af billedet. (Cyril Malka)

Cyril Malka