Evangelist Tony Alamo nægter sig skydlig i pædofili

Tony Alamo nægter at have misbrugt børn eller at have opfordret til ægteskab mellem børn og voksne. På den anden siden mener han ud fra sit bibelstudium, at Gud ikke betragter en lille pige som barn fra det tidspunkt, hun kommer i pubertetsalderen, hvilket kan betyde ægteskab mellem 10-årige piger og 40-årige mænd.

Alamo er en meget farverig person, og han har flere gange i de sidste fire årtier været på forsiden af aviserne.

For eksempel da hans kone døde, påstod Alamo, at hun ville genopstå, og han holdt på liget i 6 måneder, altimens han og medlemmer af hans kirke bad for hende. Hendes familie kunne ikke få hendes kødelige rester, før efter 16 år var gået.

Alamo har før været anklaget for polygami (flerkoneri).

I øjeblikket står Alamo ankaget for flere ting, deriblandt at misbruge børn, at lede en organisation, i hvilken piger, som lige har nået puberteten, kan giftes væk, og hvor flerkoneri tillades.

I et interview i går (se dette længere nede) svarede Alamo med en blanding af at holde på, at det tillod Gud, og Guds evige lov er over menneskets, og af nægtelse (han har aldrig gjort det selv og ikke opfordret til det), da han blev klar over, at disse udtalelser kunne føre ham direkte til feltet fængsel uden at passere start.

For ham at se er den tilladte seksuelle lavalder puberteten, også selv om puberteten hos nogle kan indtræde i en alder af 10-11 år.

Ifølge Alamos lære:

– Polygami er okay ifølge Gud.
– Homoseksualitet er Satans værktøj.
– Paven er en homoseksuel, som kunne være selve antikrist.
– Piger kan gifte sig og have seksuel omgang, bare de har fået deres første menstruationer og er “født igen”.

Da man spurgte ham, om han var leder af en sekt råbte Alamo:

– Nej, jeg er ej! En sekt [leder] er en som paven. Hvis vi var en sekt, så var Jesus og hans følgere en sekt. [sic!]

Børn bliver stadig forhørt i sagen i øjeblikket, og seks børn blev fjernet med det samme fra lejren.

Cyril Malka